danielle kuperus coaching

It's your time to shine!

Hoe vaak heb je het werken naar jouw doel al uitgesteld? Hoe vaak heb je getraind in de sportschool zonder dat je eigenlijk weet of je op de juiste manier traint?

Je bent niet de enige. Heel veel vrouwen willen graag een fit lijf, maar hebben geen idee hoe zij dit kunnen bereiken. Zij verspillen jaren aan training in de sportschool zonder écht blijvend resultaat te boeken.

Ik ben Daniëlle, gecertificeerd personal trainer en online coach en ik heb inmiddels tientallen vrouwen geholpen om fit te worden. Daar gebruik ik geen wondermiddeltjes voor. Het geheim van snel resultaat zien krijg je door gebruik te maken van de volgende formule:

progressive overload + consistentie = resultaat

Deze manier van trainen is wetenschappelijk bewezen en toont zijn resultaat keer op keer in de praktijk. Door deze formule toe te passen in de praktijk kun je elke training een tandje bijzetten, waardoor je spiermassa gaat groeien.

Maak je geen zorgen, je zult geen hulk worden. Vrouwen hebben simpelweg niet dezelfde hormoonhuishouding als mannen en zullen daardoor nooit extreem gespierd worden. Mooie ronde vormen krijg je er zeker wel van!

Als personal trainer ben ik er voor jou...

🡆 Om jou de juiste trainingstechnieken aan te leren

🡆 Om jou uit te dagen het maximale uit jezelf te halen

🡆 Om jou elke training een stapje verder te laten gaan

🡆 Om jouw resultaten te monitoren en jouw trainingsschema bij te stellen

🡆 Om jou te mentaal en fysiek ondersteunen 

🡆 Om jou te helpen bij het optimaliseren van jouw voedingspatroon


 

Wat houdt personal training in?

We beginnen eerst met een kennismaking waarin wij elkaar beter leren kennen en kijken of er een wederzijdse klik is. Ik breng jouw doel in kaart en adviseer jou wat je daarvoor nodig hebt. Samen stellen we een plan op om dat te gaan bereiken.

Ik laat je de sportschool zien en we doen een aantal oefeningen samen, waardoor je echt even kunt ervaren hoe het is om met een personal trainer te trainen.

Daarna kun je een nieuwe afspraak maken en ga ik jouw persoonlijke trainings- (en voedings)plan maken. De eerstvolgende keer dat je komt kunnen we hiermee aan de slag. Je krijgt een persoonlijk logboek waarin wij beiden jouw resultaten kunnen bekijken en bijhouden.

Tijdens de training houd ik jouw resultaten bij en geef ik je tips on the go. Ik zorg ervoor dat jij het maximale uit jezelf haalt en dat je de oefeningen met de juiste techniek uitvoert.

 

Personal training pakketten

€50

1 losse les

Geef je trainingstechniek een boost en professioneel advies op maat

€175

Personal training

4x personal training (60 minuten) inclusief trainingsschema

voedingsbegeleiding
€25 per maand

Voedingscoaching

Optioneel bij een personal training maandpakket

€30 per persoon

Duo personal training

1 losse les

€100

Duo personal training

4x duo training (60 minuten) inclusief trainingsschema

danielle kuperus coaching
€35

Trainingsschema

Trainingsschema op maat gemaakt

Aanvragen

Personal training bij Basic fit Nieuw-Vennep

De lessen worden gegeven bij:
Basic-fit Nieuw-Vennep
Lucasbolsstraat 42
2152 CZ Nieuw-Vennep