online coaching

In een halfjaar tijd kwam ik 15 kilo aan

Dat was de realiteit in 2017 toen na een bikinifitness wedstrijd in 2016 mijn zelfbeeld en eetpatroon volledig verwoest waren.

Negen maanden lang at ik niks anders dan havermout, eiwitshakes, kip, rijst en broccoli. Ik trainde 7 dagen per week en deed daarbij elke dag een uur cardio.

Na die 9 maanden was er niks meer van me over. Ik woog nog maar 53 kilo en mijn energielevel was 0. De wedstrijd zelf gaf me een enorme kick, maar daarna kwam de ellende. Doordat ik al die maanden op een eentonig voedingsschema had geleefd wist ik totaal niet meer hoe ik normaal moest eten. Ik had ook geen doel meer.

Dat zorgde ervoor dat ik onbedwingbare eetbuien kreeg. Ze overvielen me. Ik kon ze niet stoppen. In een halfjaar tijd kwam ik 15 kilo aan. Het voelde alsof ik er nooit meer uit zou komen. Dat dit mijn nieuwe realiteit was geworden.

Toch voelde ik diep van binnen dat ik me niet wilde overgeven. Dat ik deze periode wilde overwinnen. Ik vond een coach die mijn ogen opende. Ik leerde hoe ik zonder voedingsrestricties een flexibel voedingspatroon kon hanteren waarmee ik ook nog eens mijn fysieke doelen kon behalen. Daarbij leerde ik effectief trainen op een manier waar ik écht plezier aan beleefde en waarmee ik met sprongen vooruit ging.

Het belangrijkste wat ik leerde was eigenlijk dat alles valt of staat met de juiste mindset. Met de juiste gedachten kun je de juiste acties uitvoeren.

Nadat ik deze skills had geleerd en me enorm bevrijd voelde, voelde ik dat het tijd was om dit met veel meer vrouwen te delen. Ik deed een opleiding tot wetenschappelijk onderbouwde personal trainer en coach en startte in 2018 mijn eigen bedrijf op. Sindsdien hebben tientallen vrouwen dezelfde bevrijding mogen ervaren als ik en ik ben nog lang niet klaar!

danielle kuperus
No nonsense
Alle schema's en begeleiding van Danielle was perfect op mijn leven afgestemd. Zo ben ik van 5-6x per week naar 4x per week trainen gegaan zonder in te leveren op resultaat. Sterker nog.. meerdere mensen vragen ineens weer wat het geheim achter de progressie is. En dat is dus de aanpak van Danielle. No nonsense en gaat veel verder dan simpel een schema.
Jessica (26)
Focus verleggen
Daniëlle is een superfijne coach met heel veel kennis en praktische tips. Ze focust op het creëeren van nieuwe gewoontes en ik kan daar alleen maar voor 200% achter staan. Vooral in de gym heb ik heel veel progressie geboekt tijdens ons traject door op een andere manier te trainen en mijn focus te verleggen op het beter presteren in plaats van alleen op het krijgen van een strakker lichaam.
Linda (34)
Meer uit jezelf halen
Hele fijne en goede coach! Luistert goed naar je doelstellingen en weet je goed te motiveren en jezelf extra uit te dagen, zodat je nog meer uit jezelf haalt! Ik ben erg blij met haar begeleiding en raad haar absoluut aan! Trainingsschema’s zijn goed vol te houden.
Peggy (34)
online coaching

Hoe zou het voor je zijn...

✓ Als je nooit meer op internet hoeft te zoeken naar het ideale voedings- en trainingsschema?

✓ Als je nooit meer opnieuw hoeft te beginnen, omdat je denkt dat je het gisteren verpest hebt?

✓ Als je cravings (en eetbuien) voor altijd de baas bent?

✓ Als je zeker weet dat de trainingen die je doet effectief zijn en resultaat geven?

✓ Als je op een flexibele manier met voeding om kunt gaan en toch je doel kunt behalen?

✓ Als je niet meer hoeft te puzzelen hoe je sociale gelegenheden doorkomt zonder je progressie te saboteren?

✓ Als je zelfvertrouwen elke week zou groeien?

✓ Als je met plezier en vertrouwen jouw trainingen doet?

✓ Als je kleding lekker zit en je blij wordt van je spiegelbeeld?

✓ Als je complimenten krijgt uit je omgeving dat je straalt?

Wat online coaching inhoud

voedingsbegeleiding

Voedingscoaching

Met een persoonlijk profiel in de Weekmeals app heb je toegang hebt tot de uitgebreide database aan lekkere en makkelijke recepten. Alle recepten zijn vooraf ingesteld op jouw caloriedoel en macronutriëntdoelen. Je kunt ook gemakkelijk zelf je maaltijden samenstellen.

danielle kuperus coaching

Trainingscoaching

Met een trainingsplan dat helemaal op jouw wensen en trainingsniveau is afgestemd train je met veel plezier en boek je super snel vooruitgang. Je ziet jezelf elke training sterker en beter worden. Elke training wordt gemonitord, waardoor je precies weet wat je moet doen.

online coaching danielle kuperus

Mindsetcoaching

Elke 2 weken hebben we een evaluatiemoment per email of telefonisch. Daarin bespreken we jouw voortgang en krijg je praktisch toepasbare feedback. Op basis van jouw resultaten pas ik jouw voedings- en/of trainingsplan aan waar nodig. Zo blijf je progressie boeken in je eigen tempo.

online coaching danielle kuperus

Metingen

Jouw progressie houden we bij aan de hand van verschillende metingen. Dat doen we onder andere door: wegingen, omtrekmetingen, foto's en krachttoename. Welke manier(en) van meten we inzetten is per persoon verschillend.

online coaching danielle kuperus

Whatsapp support

Soms heb je een dringende vraag en wil je niet twee weken wachten tot je evaluatiemoment. Je kunt me dan een Whatsapp berichtje sturen waarop ik binnen 24 uur antwoord geef.

Binnen 5 werkdagen starten

Ik begrijp heel goed dat wanneer je enthousiast bent over iets je zo snel mogelijk wil starten. Daarom kun je na de online intake binnen 5 werkdagen starten met online coaching en heb je toegang tot alle functionaliteiten.

Zodra ik jouw aanmelding en betaling ontvangen heb ga ik voor je aan de slag!

Het aanmelden gaat heel makkelijk. Klik op de onderstaande button en vul je gegevens in. Ik neem telefonisch contact met je op wanneer het jou uitkomt voor een kennismakingsgesprek. Als het van beide kanten klikt stuur ik je de online intake toe en kun je heel snel gaan starten.

Prijsinformatie

Online coaching kost €85,- per maand (maandelijks opzegbaar) of €245,- voor 3 maanden.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek via de onderstaande button