fbpx

Daniëlle Kuperus

Fluffy proteïne pannenkoeken

Fluffy proteïne pannenkoeken

Ingrediënten:
– 40 gram tarwebloem
– 1 ei
– 0,5 tl bakpoeder
– 20 gram wheypoeder
– 75 ml karnemelk
– 10 gram roomboter

  1. Doe eerst alle droge ingrediënten bij elkaar. Meng dit met elkaar.
  2. Doe het ei en de karnemelk erbij en roer dit tot een gladde massa.
  3. Smelt de boter en doe dit door het beslag.
  4. Laat het beslag 10 minuten rusten voor het bakken.
  5. Smelt wat boter in de pan en bak kleine pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.
  6. Versier de pannenkoekjes met jouw favoriete toppings.

    Macro’s:
    462 kcal | 35E | 42K | 17V

Vind ik leuk:

Na het invullen van je emailadres ontvang je de cheatsheet in je mailbox.

Door je emailadres in te vullen ga je akkoord met de privacyverklaring en ontvang je maandelijks gratis tips en inspiratie.