Gebruik deze hacks om overeten te voorkomen

Merk je dat je moeite hebt om te stoppen met eten wanneer een chocoladereep hebt opengemaakt? Of wanneer je de zak chips hebt opengetrokken. Vaak heb je niet eens door hoeveel je eet tot het ineens op is. Om dit te voorkomen heb ik een paar handige hacks voor je:⁠

1. Koop portieverpakkingen. Heb je zin in chocolade? Bij de kassa van de supermarkt liggen vaak kleine reepjes chocolade. Dit formaat kun je vaak makkelijk in je dagbudget passen. In de supermarkt liggen vaak ook uitdeelzakken waar kleine portieverpakkingen inzitten. Zo’n klein zakje helpt je te voorkomen dat je te veel eet. Op is namelijk echt op.⁠

2. Geen portieverpakkingen in huis? Maak dan zelf portieverpakkingen. Maak handige zakjes met een zelfgekozen hoeveelheid. ⁠

3. Bepaal van tevoren je portie. Kies in de keuken een schaaltje of kommetjes dat je vult met iets waar je zin in hebt. ⁠

Welke van deze hacks ga jij uitproberen?⁠

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.