‘In bewegend water zie je geen reflectie.’

Dit inzicht hoorde ik in een podcast van @tonnyloorbach & @martijnvantongeren. Ik vind hem zo waardevol dat ik het niet kan maken om het niet met je te delen. •
Voor mij betekent het dat ik vaker tijd mag inplannen om even te reflecteren op wat er speelt. Ik merk dat ik soms overloop van de dingen die ik moet of nog moet doen. Met name in mijn business merk ik dit. Ik loop over met ideeën en kan dan moeilijk de focus vinden om één ding tegelijk te doen.

Dingen die je kunt doen om het water even stil te zetten: mediteren, telefoon op stil/uit en uit het zicht, vakantie, schrijven, mini break. •
Wat betekent dit inzicht voor jou?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.