Vandaag plaatste @eefshealth een goudeerlijke post over haar weekend en hoe dat liep. Ze vertelde namelijk dat zij even haar focus kwijt was. Ik kan daar alleen maar heel veel bewondering voor hebben.

Ook coaches hebben soms shit-dagen of weken. (Ik zal maar niet beginnen over de PMS ellende. Die bespaar ik je.) Maar dus, Eva-Louise inspireerde mij om ook iets van mijzelf met jullie te delen. Namelijk: ik heb de afgelopen 2 weken zo’n 2 keer getraind waar ik normaal 5 keer per week train. Ben ik niet blij mee én ik ben de enige die daar ook iets aan kan doen. Ik ben er zelf verantwoordelijk voor. 

De oorzaak: ik kies op dit moment andere dingen als prioriteit (werken aan mijn business) waardoor ik er ook gemakkelijker voor kies om niet op tijd naar bed te gaan en ook mijn wekker niet vroeg te zetten om te gaan trainen. Word ik daar gelukkig van? Nee, niet bepaald. Ik merk dat mijn energiepijl zakt en dat ik minder lekker in mijn vel zit. Tijd om de draad weer op te pakken. Wekker staat om 5.45u. Welterusten!

P.S. Welke valkuil herken jij bij jezelf?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.