• P E R S O O N L I J K • Gisteren ging ik op bezoek bij een hele goede vriendin. Ik nam red velvet cake van @dedriegraefjes mee, haar favoriet. Gewoon, omdat ik haar zo waardeer.

Ik ken haar nu zo’n 3,5 jaar. We leerden elkaar kennen toen we een traject deden bij dezelfde coach naar een bikini fitness wedstrijd in 2016. Wat voor ons beide een ellendige nasleep had (daarover later meer).

Onze vriendschap is enorm gegroeid. De bikini fitness periode hebben we een soort van achter ons gelaten en we zijn beiden gaan ondernemen, waar we elkaar ook weer zo goed in kunnen vinden.

De clue van dit verhaal? O ja! Nou, die lieve vriendin van mij gaat over een paar weken trouwen en ik coach haar sinds enkele maanden, zodat haar trouwjurk haar perfect past. Ik heb haar geleerd hoe ze met onverwachtse traktaties/etentjes kan omgaan én haar doelen kan bereiken. Vorige week aten we redvelvet pancakes bij @toastitamsterdam. No problemo! Haar shape verbetert elke week weer en ze krijgt lovende reacties van haar omgeving.

Het is super mooi om te zien dat iemand kan en mag genieten van het leven en tegelijkertijd mega progressie kan boeken. Zo moet het ook zijn!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.